Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Vaippaosasto / Vs: Viihteellä
« Uusin viesti kirjoittanut jonne911 09.09.19 - klo:07:30 »
Itselläni on tapana käydä perjantai-iltaisin lähibaarissa yhdellä/kahdella oluella vaipat jalassa. Kotiinlähdön aikaan vaipassa on jo ahdasta ja märkää.
2
Vaippaosasto / Vs: Viihteellä
« Uusin viesti kirjoittanut mess 31.08.19 - klo:00:29 »
Viihdekäyttö menossa itselläkin, tosin yksityistilaisuudessa toiseksi viimeisen kesäpäivän tunnelmissa. CCR soi, tuli räiskyy nuotiossa, viini lämmittää, eikä tarvitse huolehtia pissatauoista, kun eriö on kätevästi farkkujen sisällä.
3
Kokemuksia pissaleikeistä / Vs: Yleinen housuunpissaamiskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut vainfarkut 20.08.19 - klo:21:40 »
Huomasko kukaan?Ite pissaan taas huomenna vaaleat tiukat farkkuni ihan märiksi kun kuljeskelen kaupungilla ja ihan julkisesti
4
Kokemuksia pissaleikeistä / Vs: Yleinen housuunpissaamiskeskustelu
« Uusin viesti kirjoittanut girl 20.08.19 - klo:17:09 »
hupsista. oli kotimatkalla ihan kestämätön pissahätä ja päätin käydä puistossa päästämässä "vähän" selvitäkseni perille. laskin leggingsit ja annoin hetken tulla ja mielestäni keskeytin suihkun ja nostin leggingsit mutta unohdin, että ei se onnistu kovassa hädässä, kuuma pissa tulvi pepussa ja reisillä ja no kaikki tuli siinä sitten seisaaltaan, kastuin läpimäräksi ja maahankin tuli, oli tosiaan kunnon hätä.
5
Kokemuksia pissaleikeistä / Vs: Julkisella paikalla housuun
« Uusin viesti kirjoittanut Antti97 17.08.19 - klo:23:39 »
Pissasin housuun kaupassa. Menin kauppaan hieman ennen sulkemisaikaa, siellä ei ollut muita kuin myyjätyttönen, kysyin pidätellen voinko päästä vessaan, se vastasi kieltävästi. Keräsin siinä hetken ostoksia ja menin kassalle haaroistani pidätellen. Siinä taas pitkitin tilannetta koittamalla maksaa parilla katteettomalla kortilla ja lopulta annoin käteistä. Samalla annoin tulla kaiken täysillä farkkushorteisini ja parahdin että en pysty enää pidättämään. Myyjä antoi vaihtorahat ja katseli siinä hämmentyneenä kun laskin kaiken alleni pissa suhisten. Pyytelin anteeksi, se sanoi ei se mitään, ja poistuin paikalta.
6
Kokemuksia pissaleikeistä / Vs: Julkisella paikalla housuun
« Uusin viesti kirjoittanut vainfarkut 12.08.19 - klo:15:09 »
Koulujen alun kunniaksi kävelin yläasteen ohi ja Pissasin housuun yhden tyttöjoukon läheisyydessä ja tietenkin jäin kiinni eli tytöt huomasivat kun mulla lirahti.Tytöt kyllä sit nauroivat ja huutelivat kovaan ääneen niin että kaikki muutkin huomasivat että mulla pääsi pisut housuun ja vaaleissa kireissä farkuissa "vahinko"näkyi todella hyvin.Aivan mahtava tunne kun siitä jatkoin kävelyä pisut housussa läheiseen kauppakeskukseen farkkujani kuivatteleen
7
Kokemuksia pissaleikeistä / Vs: Julkisella paikalla housuun
« Uusin viesti kirjoittanut jonne911 12.08.19 - klo:11:09 »
Olin viime viikolla menossa mökille ja poikkesin kylän kauppaan ennen mökille pääsemistä. Parin tunnin ajomatkan aikana hörpitty vesipullo teki tehtävänsä ja kauppareissun loppupuolella iski todella jäätävä pissahätä ihan yllättäen. Muutama hylly oli vielä kiertämättä ja totesin että pidättely alkaa olla mahdotonta. Yritin kuitenkin kaikin voimin pidätellä sillä tiesin alakerrassa olevan vessa mihin pääsisin heti kassan jälkeen helpottamaan oloa. En kuitenkaan ehtinyt edes kassalle kun tunsin että nyt lirahti. Tunsin virtsarakon supistelevan ja pari lirahdusta pääsi vielä ennen kassaa tulemaan housuun. Vähän alkoi nolottaa mutta onneksi oli tummansiniset shortsit eli todennäköisesti muut kaupassa olleet eivät vahinkoa huomanneet. Kassan jälkeen äkkiä vessaan toteamaan vahingon laajuus. Ei onneksi ollut pahasti kastunut. Pieni tumma läikkä vaan shortsien haarovälissä. Mökille päästyä olikin taas pissahätä mutta silloin saikin jo päästää ihan häpeilemättä housuun kaiken pissan.
8
Yleistä pölinää... / Vs: Mistä johtuu yhteisömme hiipuva elo?
« Uusin viesti kirjoittanut ämpäri 11.08.19 - klo:10:34 »
Toimiva galleria tuo aivan varmasti uutta eloa. Vaikka pissapornoa on saatavilla enemmän kuin kukaan jaksaa tai ehtii katsoa, se on jotenkin eri asia nähdä tuttu nimimerkki kuvien tai videon takana ja hänen kanssaan voi myös keskustella.
Galleriaa siis kaivataan.
9
Yleistä pölinää... / Vs: Mistä johtuu yhteisömme hiipuva elo?
« Uusin viesti kirjoittanut Englanninysi 10.08.19 - klo:16:58 »
Samoja asioita olen myös miettinyt, että miksi kirjoittelun määrä vaan pysyy hiljaisena.
Kyllä lukijoita riittää, kun tilastoja katsoo. Ovatko ihmiset niin ujoja, vai eikö tajuta sitä, että anonyymius pitää.

Jaa, itellä ei ainakaan oo mitään jutun aihetta isommin. Netistä löytyy niin paljon kaikenlaista, näin sanoisin.
10
Yleistä pölinää... / Vs: Mikä tämä on?
« Uusin viesti kirjoittanut WillB 30.07.19 - klo:00:26 »
Siltä varalta että joku ei halua availla tuntemattomia linkkejä, todettakoon että kyseessä vaikuttaisi olevan jonkunlainen hyvin yksinkertainen selaimella pelattava peli.

En kyllä yhtään tajunnut mikä pelissä on ideana, muuta kuin hyppiä ukolla ympäri ruutua ja roiskia oranssia "nestettä" ympäriinsä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10